Hemleverans beställer du enklast på beta.systembolaget.se. Klicka här så kommer du dit.

Information till besökare
Under rådande omständigheter har vi beslutat att skjuta upp höstens provningsdatum tills vidare. Vi återkommer med mer info när vi kan öppna upp för dryckesprovningar i butik.

Kalmar-Norra Långgatan

Om provningarna

Från och med januari 2020: I Kalmar kan du gå på dryckesprovning i vår butik på Norra Långgatan. Vi sitter i vår fina butikslokal och alla provningar börjar kl 19.00. Provningen tar ca två timmar.

Om du vill ha mer information eller boka en provning, besök någon av våra butiker eller ring vår kundtjänst på 0771-83 83 00. Tänk på att man måste ha fyllt 20 år för att delta på en provning.

Om du får förhinder och inte kan vara med på provningen ska detta meddelas butiken där provning äger rum minst 3 arbetsdagar före provningstillfället för att du ska få pengarna tillbaka. Återköp ska ske inom två veckor från provningstillfället. 

 

Samtliga av vårens provningar är inställda. Under rådande omständigheter har vi beslutat att skjuta upp höstens provningsdatum tillsvidare. Vi återkommer med mer info när vi kan öppna upp för dryckesprovningar i butik.