Viktig information
På grund av hög belastning i vårt hemleveransflöde har vi nu inte möjlighet att ta emot fler hembeställningar för leverans före påsk. Vi öppnar igen för nya beställningar tisdagen den 7/4.
Viktig information

Tillfälligt sortiment går inte att beställa p g a situationen med Covid-19. Finns i butiker som har sortimentet. Ordervaror (beställningssortimentet), Lokalt & Småskaligt och alla andra drycker går att beställa. Mer information?

Om tillfälligt sortiment (tidigare små partier)

Dryckerna har stor efterfrågan på den internationella marknaden och det är en begränsad tillgång på dem. Dryckerna är ofta omtalade i internationell branschmedia, men inte alltid.

170 nya drycker – varje månad

Vi lanserar cirka 1800 olika drycker – cirka 170 varje månad. Lanseringarna sker på fredagar (oftast den första och tredje varje månad) och dryckerna finns i begränsat antal och under en begränsad tid. De är noga utvalda och provade av våra inköpare och många av dem har smakbeskrivning, med rekommendation på passande mat.

Läs om nyheter i tillfälligt sortiment

Vi skriver om kommande lanseringar av tillfälligt sortiment som ger en överblick av vad som lanseras. Här kan du läsa om nya röda viner, nya vita, ölnyheter med mera.

Butiker med exklusivt tillfälligt sortiment

Vissa butiker har den mer exklusiva delen av tillfälligt sortiment (tidigare små partier) i sitt sortiment. Några butiker har bara öl, andra vin eller sprit. Det beror på vilken kundefterfrågan som finns just i den butiken. Du kan också beställa alla små partier till din butik här på webbplatsen.

Här kan du se vilka butiker som har exklusivt tillfälligt sortiment (tidigare små partier).