Hemleverans beställer du enklast på beta.systembolaget.se. Klicka här så kommer du dit.

  1. Boka
  2. Summering
  3. Bekräftelse

Tack för din bokning!

Du får en bokningsbekräftelse via mejl.

Inom några dagar gör vi om bokningen till en beställning. Då får du ett nytt mejl.

Du kan hämta dryckerna på {Webblansering Butiksadress} inom 14 dagar efter att de kommit dit. Du får ett SMS när de finns att hämta (om du angett ett mobilnummer).

Har du en köplats meddelas du även detta per mejl.

På Mina sidor kan du se dina bokningar och köplatser.

 

Hur fungerar kön?

En bokning som inte hämtas ut går i turordning till de som har köplatser.

Antalet köplatser är 50 procent av antalet inköpta flaskor. Exempelvis 100 inköpta flaskor x 0,5 = 50 köplatser. Det är alltid minst 5 köplatser.

 

Om inte alla varor bokas, vad händer då?

En vecka från sista bokningsdag kan dryckerna beställas på systembolaget.se. Resterande flaskor är fria för alla våra butiker att ta hem efter en vecka.

 

Kontrollerar ni att automatiserade datorprogram inte bokar allt?

Vi kontrollerar alltid att tjänsten inte missbrukats. Detta sker efter att bokningarna genomförts, men innan beställningarna skapas hos oss.

 

Vad händer om någon missbrukar tjänsten?

Om ett användarkonto eller vår webbplats i övrigt används på ett sätt som inte är tillåtet enligt våra Allmänna Villkor, kan vi annullera en bokning och/eller stänga av aktuellt användarkonto.

 

Allmänna villkor
Våra Allmänna villkor gäller vid webblansering och genom din användning av Systembolagets webbplats accepterar du dessa villkor. Då vi tillämpar kvotering vid webblansering ber vi dig särskilt notera att endast ett användarkonto per person får skapas, och användarkonto får inte heller registreras för annans räkning. Det är inte tillåtet att använda tekniska lösningar eller automatiska verktyg (som exempelvis s.k. agenter, robotar och ”click scripts/bots) för att göra bokningar.

Om du är osäker på vilka regler och villkor som gäller vid webblansering är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via mejl: kundtjanst@systembolaget.se eller telefon: 0771 - 83 83 00