Se våra nyheter 3 veckor före lansering. Gå till beta.systembolaget.se

  1. Boka
  2. Summering
  3. Bekräftelse

Tack för din bokning {Webblansering Namn}!

Du får ett mejl då en beställningen har skapats. Sedan kan du hämta ut dina drycker på {Webblansering Butiksadress} inom 14 dagar.

Följ din bokning på Mina sidor.

 

Hur vet jag att jag lyckats boka några flaskor?
Funktionen uppdateras i realtid och det meddelas på sidan om du lyckats boka eller inte. Sedan måste du också bekräfta dina bokningar så att de blir en beställning.

Hur lång tid har jag på mig att bekräfta?
Du har fram tills webblanseringen stänger, fram till kl 23.59 aktuellt slutdatum, att bekräfta dina bokningar.

Om inte alla varor bokas, vad händer då?
Räkna med en vecka från sista bokningsdagen innan dryckerna är öppna för vanlig beställning på systembolaget.se. Resterande flaskor är också "fria" för alla butiker att ta hem efter en vecka.

Vad betyder knappen Köa i bokningsfunktionen?
Det kan hända att inte alla varor hämtas ut. Dessa fördelas till dem som står i kö för dessa varor.

Hur många köplatser är kopplat till varje vara?
Regeln är att antal köplatser är 50 procent av antal inköpta flaskor. Exempelvis 100 inköpta x 0,5 = 50 köplatser. Köplatserna är dock alltid minst 5.

Kontrollerar ni att automatiserade datorprogram inte bokar allt?
Utan att gå in på detaljer, gör vi kontroll av att tjänsten inte missbrukats. Kontroll sker efter att bokningarna genomförts, men innan beställningarna skapas hos oss.

Allmänna villkor
Våra Allmänna Villkor gäller även vid webblansering, och genom din användning av Systembolagets webbplats accepterar du dessa villkor. Då vi tillämpar kvotering vid webblansering, ber vi dig särskilt notera att endast ett användarkonto per person får skapas, och användarkonto får inte heller registreras för annans räkning.

Det är heller inte tillåtet att använda tekniska lösningar eller automatiska verktyg (som exempelvis s.k. agenter, robotar och ”click scripts/bots) för att göra bokningar eller göra beställningar.

Om du är osäker på vilka regler och villkor som gäller vid webblansering är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via mejl: kundtjanst@systembolaget.se eller telefon: 0771 - 83 83 00

Läs mer i våra Allmänna Villkor.