Dryckestillbehör

Vårt sortiment av dryckestillbehör håller hög kvalité och bidrar till en god dryckeskultur. Vi har dryckestillbehör som bland annat förlänger dryckens hållbarhet, förenklar servering och påskyndar kylning. Besök din närmaste butik för att se aktuellt utbud.

Shaker: 179 kronor

Klassisk tredelad shaker (mixerdel, sil och lock) som rymmer 0,5 liter. Tål maskindisk. Material: Rostfritt stål.

Mätglas/jigger: 75 kronor

Vändbart mätglas med två olika mått (2 cl och 4 cl). Måttmarkering på insidan av mätglaset.Tål maskindisk. Material: Rostfritt stål.   

Korkskruv: 119 kronor

Lättanvänd korkskruv i kyparmodell med ledad hävarm, folieskärare och kapsylöppnare. Finns i sex olika färger.

Drop Saver 3-pack: 49 kronor

Förhindrar spill och vinfläckar på duken. Lätt att skölja av och återanvända.

Vingas: 95 kronor

Konserverar vin i öppnad flaska. Vingasen innehåller naturliga gaser, bland annat argon, som är tyngre än luft och därför lägger sig som ett lock över vinet. Spraya gasen enligt instruktionen. OBS! Fungerar inte för kolsyrade drycker (exempelvis öl, cider  och mousserande vin).  

Vinkylare: 79 kronor

Kyler ett rumstempererat vin på ett par minuter. Förvaras i frysen.  

Champagnekylare: 119 kronor

Kyler ett rumstempererat mousserande vin på ett par minuter. Förvaras i frysen.  

Förslutare öl, cider och blanddrycker: 49 kronor

Förslutare till öppnade standardflaskor av öl, cider och blanddrycker. Flaskan håller helt tätt i stående läge. Lätt att sätta på och ta av. Säljs i 6-pack. Finns även i blått. Tål maskindisk. Material: Silikon. 

Förslutare vin: 129 kronor

Förslutare till öppnade vinflaskor. Flaskan håller helt tätt i stående läge. Lätt att sätta på och ta av.  Säljs i 2-pack. Tål maskindisk. Material: Silikon. 

Champagneförslutare i metall Pulltex: 159 kronor

Förslutare till förvaring av öppnade mousserandeflaskor. Förslutaren är lätt att sätta på och ta av. Säljs i 1-pack. Ska inte diskas i maskin. Material: metall.