Hemleverans beställer du enklast på beta.systembolaget.se. Klicka här så kommer du dit.

Presentkort

I våra butiker kan du köpa presentkort som gäller som betalningsmedel i Systembolagets alla butiker. Här på nätet kan du enkelt kontrollera hur mycket pengar du har kvar på presentkortet. Du kan även fråga i butiken efter ditt saldo.

Vad är saldot? 

Här kontrollerar du saldot på ditt kort

 

Så här gör du

Presentkorten finns att köpa i våra butiker. Kortet laddas i kassan med ett valfritt belopp på minst 50 och max 1000 kr. Efter att kortet har laddats är det klart att användas som betalningsmedel i våra butiker (våra presentkort kan inte att använda hos våra ombud). Du behöver inte handla för hela beloppet på en gång, utan det går bra att handla för delar av beloppet. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. 

Kortet är giltigt i 5 år från det datum det laddades.

Stulet eller borttappat kort ersätts inte.

I butik får du som mest köpa 25 stycken presentkort. Om du har några frågor eller vill köpa en större mängd presentkort mot faktura, kontakta Kundtjänst på 0771-83 83 00, kundtjanst@systembolaget.se

Villkor för köp och användning av Systembolagets presentkort. 

Äldre presentkort

Har du en äldre variant av presentkort, alltså rosa eller blå papperskort till skillnad mot de nya plastkorten, så gäller dessa även fortsättningsvis som betalmedel i butikerna. Detta så länge det gått högst 10 år sedan inköp, vilket också anges på korten. 

Skulle du ha ett gult eller grönt presentkort i valörerna 50 eller 100 kronor så har dessa obegränsad giltighetstid.