Beställa drycker

På systembolaget.se kan du beställa varor till din butik eller ditt ombud. Du kan även beställa hem om du bor i något av områdena med hemleverans.

Så här beställer du på systembolaget.se

  1. Leta upp den dryck du vill beställa med hjälp av sökfunktionen.
  2. Klicka på knappen "Lägg till dryck" på produktsidan, eller klicka på plustecknet i sök-träff-listan (om du gjort en sökning som gett många träffar).
  3. Alla drycker som du har lagt till hamnar i "Dryckeslistan". Klicka på den ikonen, som även visar antal varor du lagt dit.
  4. Klicka på "Beställ". Du uppmanas nu logga in till ditt konto. Om du inte redan har ett konto skapar du ett nytt.
  5. Välj leveranssätt (butik, ombud, hemleverans).
  6. Följ de olika stegen i beställningsflödet, godkänn och slutför din beställning.

Beställa till butik

Du kan beställa de drycker som inte finns i butikens sortiment. När varorna har kommit till din butik får du ett sms. Du betalar varorna när du hämtar dem i butiken. Det enklaste sättet att beställa är att lägga din beställning här på systembolaget.se.

Beställa med hemleverans

Hemleverans erbjuds under en försöksperiod i vissa delar av Sverige. När du väljer hemleverans kan du beställa nästan alla drycker som finns på systembolaget.se (det finns några undantag).

Läs mer om hur hemleverans fungerar

Beställa till ombud

Du kan beställa dina drycker på systembolaget.se med leverans till ditt ombud.

När varorna har kommit till ditt ombud får du ett sms. Tjänsten fungerar precis på samma sätt som för övriga kundbeställningar på systembolaget.se, med skillnaden att du väljer ditt ombud som utlämningsställe.  Betalning sker hos ditt ombud när du hämtar varorna.

Vanliga frågor om att beställa till ombud

Här hittar du våra ombud och butiker