I serien #viärsystembolaget delar våra butiksmedarbetare med sig av sina favoriträtter med matchande drycker.
Ottos otippade
Gose till havskräftorna
Christines franska favorit
Bärig rosé till bouillabaisse
Annas blomkålssoppa
Cider och must till vegansk soppa
Mauds tips
Porter till viltköttet
Andreas gillar starkt
Belgisk ale till indisk mat
Berberekryddat med Bezawit
Mousserande till etiopisk mat
Fredrik om italienskt
Rött till toscansk böngryta
Lisas favoriträtt
Bubbel till brioche med skagenröra
Lindas oväntade
Vitt vin till dillköttet
Anna om husmanskost
Riesling till sillen
Johannas småländska smaker
Mörk lager till kroppkakorna
Natalis tips
Söt cider till pannacotta
Vitos udda kombo
Cabernet franc till torskrygg
Adams klassiker
Mousserande till musslor med ädelost
Robins favorit
Confit de Canard med smakrikt vitt
Modellen enligt Ellen
Syrlig öl till småkakor
Kayleighs bubblande tips
Champagne till chèvre chaud
Matildas gryta
Kombinera mörk lager till renskav
I Sebastians smak
Syrlig öl till galetterna
Linnea matchar
Kryddigt rött till lammfärsbiffarna
Andreas middagstips
Stramt vin till svamprisotton
Carolines svala final
Sött vitt till sorbeten