Vinprovning, ölprovning, champagneprovning & spritprovning i Malmö

Vinprovning, ölprovning, champagneprovning & spritprovning i Malmö

Vår butik i Malmö erbjuder vinprovningar, ölprovningar, champagneprovningar, mousserande provningar, whiskyprovningar, romprovningar samt provning i att kombinera dryck och mat. Provningarna börjar klockan 19.00, efter stängning.

Nedan kan du se alla våra provningar i Malmö, Hansa, med tider, priser och teman:

 

  • 5 nov: Klassiska distrikt: Bordeaux, Rioja, Toscana, 650 kr
    Klassiska distrikt är på frammarsch inom vinvärlden. Vi påbörjar en rundtur genom att jämföra skillnader och likheter mellan Bordeaux, Rioja och Toscana. Fokus kommer ligga på de röda vinerna.

  • 6 nov: Loirefloden - över 1000km av gömda skatter, 650 kr
    Loire är Frankrikes längsta flod. Det är också Frankrikes tredje största vindistrikt. Okänt för många men för den som hittar hit finner en skatt av viner. Vita lätta viner på druvan melon/muscadet till de med hög syra, kropp och mineral på druvan chenin blanc. Vi hittar också söta viner i världsklass och allt från mjuka och bäriga röda på druvan pinot noir till strama och nyanserade på druvan cabernet franc. Vi kommer upptäcka lite av varje, välkommen!

  • 20 nov: Beaujolais – novueau till cru, 600kr
    Vindistriktet Beaujolais och druvsorten gamay har på många sätt hamnat lite i skymundan av det mer kända Bourgogne i norr. De senaste åren har vinerna nått förnyat renommé och området sjuder av stolthet och experimentlusta. Under kvällen kommer vi att smaka oss igenom den variationsrikedom Beaujolais och gamaydruvan kan erbjuda. Bara röda provas. Välkomna!

  • 26 nov: Bourgogne - premium, 1700kr
    Detta mytomspunna område som alltid är i skriket oavsett om du har en förkärlek till det moderna eller traditionella. Vi kommer navigera oss igenom olika burgundiska lägen, prata om hur deras specifika egenskaper och vintillverkning återspeglar sig i vinerna. Bourgogne andas både kvalité, tradition och nytänk och vi ser fram emot denna kväll när vi provar högkvalitativa viner från detta område tillsammans med er!

  • 2 dec: Italien runt, 650kr
    Italien är ett av världens största vinländer, med både kända regioner, vinstilar och druvor. Följ med på en resa bland klassiska regioner samt mindre kända vinområden. I Italien görs alla typer av vin och på denna provning kan det förekomma flera olika typer.

  • 3 dec: Pinot noir - världen runt, 650kr
    Vi lär oss om den ljuvliga pinot noir. Viner från såväl Bourgogne som nya världen. Vad finns det för likheter och skillnader? Med dofter och smaker som röda bär, cola, ingefära och nypon följer vi hur denna druva utvecklats på olika platser i världen. Efter kvällen hoppas vi att ni fått kunskap och inspiration att fortsätta utforska vinets värld!

  • 4 dec: Vinkemi - varför doftar och smakar det som det gör? 550 kr
    Vin är till för att avnjutas! Det kan göras på olika sätt. Vissa vill ha en story och transporteras till andra platser på jordklotet, andra vill veta den riktiga faktan bakom vinet. Under kvällen kommer vi reda ut vad det faktiskt är som gör att vinet doftar och smakar som det gör, kemin bakom vinet! Varför känner vi alla så olika? Men vi ska inte glömma att njuta, för vad är vin om inte en konversation mellan geografi, vinmakare och den som avnjuter! Välkommen!

  • 16 dec: Skånska viner, 700kr 
    De svenska vinerna kammar hem prestigefulla priser och 2024 hölls det en provning i Ängelholm inspirerad av the Judgment of Paris. Syftet var att i en blindprovning ställa svenska viner mot viner i liknande stilar från kända distrikt i Europa. På plats fanns både internationella och svenska sommelier för att rösta fram vinnarna! Nu bjuder vi in er för att göra en liknande provning här hos oss och såklart också prata om resultatet och Sverige som vinland. 

  • 14 jan: Klassiska distrikt: Bordeaux, Rioja, Toscana, 600 kr, John
    Klassiska distrikt är på frammarsch inom vinvärlden. Vi påbörjar en rundtur genom att jämföra skillnader och likheter mellan Bordeaux, Rioja och Toscana. Fokus kommer ligga på de röda vinerna.

  • 27 jan: Röda viner - en introduktion, 450 kr, Jonas
    Hur får ett rött vin sin karaktär och hur kan vi identifiera olika stilar? Under denna provning får du lära dig mer om strävhet, syra och fyllighet. Vi lär oss om provningsteknik och om hur man kan tänka när man matchar rött vin med mat. Välkommen!

  • 28 jan: Kvinnlig kraft i glaset!, 650 kr, Pernilla
    Ikväll lyfter vi fram några av vinvärldens mest passionerade och banbrytande kvinnor. Denna vinprovning hyllar kvinnliga vinmakare från olika delar av världen – pionjärer, nytänkare och traditionella hantverkare som sätter sin personliga prägel på varje flaska. Under kvällen provar vi ett urval viner skapade av kvinnor som formar framtiden för vinindustrin. Vi pratar om deras filosofi, utmaningar och drivkrafter – och naturligtvis om doft, smak och stil. Varmt välkomna!

  • 29 jan: Pinot noir jorden runt, 650 kr, John
    Vi lär oss om den ljuvliga pinot noir. Viner från såväl Bourgogne som Nya Världen. Vad finns det för likheter och skillnader? Med dofter och smaker som röda bär, cola, ingefära och nypon följer vi hur denna druva utvecklats på olika platser i världen. Efter kvällen hoppas vi att ni fått kunskap och inspiration att fortsätta utforska vinets värld!

  • 4 feb: Italiens giganter - Klassiska distrikt, 600 kr, John
    Vi provar viner från några av Italiens mest kända och respekterade områden. Vad är Barolo, hur görs Amarone, och vad är historien bakom Chiantis svarta tupp? Frågor vi får svar på i kvällens provning.

  • 12 feb, Assyrtiko, xinomavro, moschofilero - rena grekiskan! 600 kr Pernilla
    Det är lätt att förknippa detta underbara land med solsemester och deras specialité – retsina. Men Grekland har mycket mer att erbjuda och vi ser fler och fler drycker komma in både i vårt tillfälliga och fasta sortiment. Santorini gör succé med sina krispiga viner på druvan assyrtiko och xinomavro har i vinsammanhang jämförts med kändisdruvan nebbiolo! Under kvällen kommer vi prova lokala druvsorter och prata olika stilar, nytänk och tradition! Kalosórisma - välkomna!

  • 19 feb: Barolo – premium, 1500 kr, Pernilla
    Följ med på en djupdykning i Barolos värld – där Nebbiolo visar sig från sin mest eleganta (och ibland bångstyriga) sida. Vi provar viner från olika byar och utforskar skillnader i jordmån, stil och vinmakarfilosofi. Det blir jämförelser mellan klassisk och modern skola, fokus på årgångarnas påverkan – och en och annan oväntad vändning. Ikväll kommer vinet vara seriöst men stämningen lätt -Varmt välkomna!

  • 24 feb: Vinlandet Italien - en introduktion, 550 kr, Jonas
    Italien är ett vinland med stor variation. På denna provning får man vara med på en introduktion till italienska viner Vi provar viner från några av de mest kända regioner och förklarar skillnaderna. På denna provning kan alla typer av vin förekomma.

  • 26 feb: Röda viner - en introduktion, 450 kr, John
    Hur får ett rött vin sin karaktär och hur kan vi identifiera olika stilar? Under denna provning får du lära dig mer om strävhet, syra och fyllighet. Vi lär oss om provningsteknik och om hur man kan tänka när man matchar rött vin med mat. Välkommen!

  • 3 mar: Vita viner - en introduktion, 450 kr, Pernilla
    Hur får ett vitt vin sin karaktär och hur kan vi identifiera olika stilar? Under denna provning får du lära dig mer om sötma, syra och fyllighet. Vi lär oss om provningsteknik och om hur man kan tänka när man matchar vitt vin med mat. Välkommen!

  • 9 mar: Skånska viner på världsturné, 700 kr, Pernilla
    Ikväll ska vi lyfta Skånes snabbt växande vinvärld! Allt fler vingårdar i södra Sverige har börjat få internationell uppmärksamhet och vi ska visa er varför! Under kvällen provar vi viner som visar att klimat, jordmån och passion kan förena sig till flaskor med karaktär och personlighet. Varken Skåne eller våra viner håller sig till lagom - varmt välkomna att uppleva det tillsammans med oss!

  • 11 mar: Australien & Nya Zeeland: pinot noir & chardonnay, 700 kr, Elin
    Följ med på en provning till andra sida jorden där vi sätter Australien och Nya Zeeland under lupp. I den här fördjupningen fokuserar vi på de internationella druvsorterna pinot noir och chardonnay. Finns det något ursprungstypiskt eller följer de trender och skapar viner med mindre fat och mer elegans? Vi pratar tradition, områden och klimat. Efter kvällen har vi doftat, smakat och lärt oss mer om båda länderna och varför de odlar några av väldens mest kända druvor. Välkommen!

  • 18 mar: Tyskland nytänk och tradition, 650 kr, John
    Tyskland förknippas framförallt med vita viner och kanske främst sötare Riesling. Men landet har mycket mer att erbjuda. Klimatet pushar vinproducenter att anpassa sig och vara öppna för förändringar, och vi börjar se mer och mer tyska viner gjorda på druvor som förr inte riktigt trivts i landet. Den nya generationens vinmakare balanserar mellan tradition och nytänk och Tyskland uppvisar idag en intressant bredd där både röda och vita viner har en självklar plats.

  • 7 apr: Italien runt, 650 kr, Jonas
    Italien är ett av världens största vinländer, med både kända regioner, vinstilar och druvor. Följ med på en resa bland klassiska regioner samt mindre kända vinområden. I Italien görs alla typer av vin och på denna provning kan det förekomma flera olika typer.

  • 15 apr: Världens söta viner och vad som passar till, 700 kr, Elin
    Sött plus sött, blir väl för sött? Nej så är det inte och vi ska prata om varför. De söta vinerna har historiskt hyllats och vi ska både prata om och prova några av de mer kända områdena. Vi kommer resa till bla Frankrike, Ungern och Tyskland och prata om druvor som semillon, furmint, riesling och chenin blanc. Tillsammans provar vi lite söta tilltugg. Välkommen!

  • 21 apr: Röda viner - en introduktion, 450 kr, Jonas
    Hur får ett rött vin sin karaktär och hur kan vi identifiera olika stilar? Under denna provning får du lära dig mer om strävhet, syra och fyllighet. Vi lär oss om provningsteknik och om hur man kan tänka när man matchar rött vin med mat. Välkommen!

  • 22 apr: Riesling jorden runt, 600 kr, John
    Riesling är en av världens mest kända vitvinsdruvor. En druva som klarar sig bra på många olika platser på jorden och uppvisar en bredd av allt från knastertorra mineraliga varianter till himmelskt söta viner med fin syra. Följ med på en smakresa bland rieslingens förlovade länder.

  • 28 apr: Orange is the new (old) wine!, 600 kr, Pernilla
    Skalmacererat, gyllene, lätt och grumligt – orangevin har många namn och ännu fler uttryck. Under denna provning dyker vi ner i en vintradition som är lika gammal som själva vinets historia, men som på senare år fått nytt liv på trendiga vinbarer. Vi provar viner från pionjärer i Georgien till mer moderna tolkningar från tex länder som Sverige och Österrike. Orange är det nya svarta eller snarare kanske gamla vinets nya kläder!

  • 11 maj: Vita viner från klassiska rödvinsdistrikt, 600 kr, Jonas
    Denna kväll kommer vi att prova vita viner från berömda rödvinsdistrikt från Rioja,Bordeaux o Toscana. Vi påbörjar en rundtur genom att jämföra skillnader mellan Bordeaux som har druvorna Sauvignon blanc o Semillon Rioja med Tempranillo blanco och Toscana med pinot bianco o vermentino.Lite annorlunda tema inför sommarens varma kvällar, välkomna.

  • 27 maj: Judgement of Paris 50 år: Hansa edition – premium, 1500 kr, Elin
    En av historiens mest kända provningar är Judgment of Paris 1976 då de mest kända vinerna från Frankrike mötte amerikanska uppkomlingar. På denna provning fokuserar vi på vinerna från Bordeaux och Napa. Vi tar oss igenom hur det gick och vilka viner som provades samt ställer röda och vita mot varandra från dessa två distrikt för att se vem som vinner i Hansa edition, Välkomna!

  • 8 jun: Sommarens nya roséviner, 500 kr, Pernilla
    Rosévin är mer än bara en somrig färg i glaset – det är en vin¬stil med stor variation, från friskt och bärigt till fruktigt och smakrikt. Under den här provningen fokuserar vi på årets nyheter och smakar oss igenom flera stilar och ursprung. Det blir en kväll där vi reder ut både färg, form och fördomar och kanske hittar du din nya favorit innan sommaren ens har börjat - varmt välkomna!

     

 

  • 25 nov: Mousserande vin – en introduktion, 550kr
    Mousserande viner tillverkas överallt i världen där vin odlas och framställs. Hur kommer bubblorna in i vinet? Vilka är de vanligaste sensoriska egenskaperna i ett mousserande vin? På denna provning förklarar vi olika sätt för att få till bubblor i vinet. Genom att prova ett urval av drycker lär vi oss urskilja olika typer av mousserande viner från olika områden och länder.

  • 17 dec: Nyårsbubblor, 650kr
    Kan vi verkligen servera bubbel till hela vår nyårsmeny? Det går alldeles utmärkt! Ikväll provar vi oss igenom olika stilar av mousserande viner och pratar om hur vi ska tänka när vi matchar drycken till mat. Vi tar upp klassiska rätter som brukar serveras på nyår och ni får också möjlighet att ställa frågor kring er meny. Tillsammans hjälps vi åt att hitta rätt till just er oavsett om de gäller hela middagen eller bara 12-slaget!

  • 21 jan: Myten om champagne – 1100 kr, Elin
    Champagne är en av de drycker där det finns flest myter kring. Kvällen kommer handla om att ta upp många utav dessa myter, att bekräfta eller dementera dem. Vi kommer prova några passande champagner för att belysa vissa myter. Vi tar även upp geografi, klimat, druvor och tillverkning. Välkomna!

  • 22 jan: Mousserande viner - en introduktion, 550 kr, Pernilla
    Mousserande viner tillverkas överallt i världen där vin odlas och framställs. Hur kommer bubblorna in i vinet? Vilka är de vanligaste sensoriska egenskaperna i ett mousserande vin? På denna provning förklarar vi olika sätt för att få till bubblor i vinet. Genom att prova ett urval av drycker lär vi oss urskilja olika typer av mousserande viner från olika områden och länder.

  • 10 feb: Spanska mousserande viner, 550 kr, Jonas
    Mousserande viner tillverkas överallt i världen där vin odlas och framställs.Hur kommer bubblorna in i vinet,på denna provning förklarar vi olika sätt för att få till bubblor i vinet. Vi provar mousserande viner med druvorna Macabeo.Xarel-lo o Parellada från olika område i Spanien.Vi kommer både att prata om Cava Corpinnat. Hjärligt välkomna alla bubbelvänner.

  • 10 mar: Mousserande viner - en introduktion, 550 kr, Jonas
    Mousserande viner tillverkas överallt i världen där vin odlas och framställs. Hur kommer bubblorna in i vinet? Vilka är de vanligaste sensoriska egenskaperna i ett mousserande vin? På denna provning förklarar vi olika sätt för att få till bubblor i vinet. Genom att prova ett urval av drycker lär vi oss urskilja olika typer av mousserande viner från olika områden och länder.

  • 8 apr: Prosecco och Italiens mousserande viner, 550  kr, John
    Prosecco, världens mest sålda bubbel. Hur smakar det och finns de olika stilar. Vi ställer denna kända dryck mot några utav Italiens andra mousserande drycker. Efter kvällen hoppas vi att du fått kunskap och inspiration att fortsätta utforska Italiens mousserande!

  • 9 apr: Frukt och bubblor - vildjäst och väljäst!, 550 kr, Pernilla
    Ikväll provar vi pét-nat och fruktvin i sin mest levande form! Det sprakar, jäser, skummar och bubblar i glasen när vi dyker ner i två av vinvärldens mest livliga hörn: pétillant naturel och fruktvin. Lekfullt? Absolut. Men bakom varje flaska döljer sig ett hantverk som kräver både mod och mikrobiologi. Välkommen till en provning där inget är filtrerat – varken vinet eller upplevelsen.

  • 12 maj: Champagne mot världen, 700 kr, John
    Är champagne lika given högst upp på mousse-tronen som den varit under så lång tid, eller finns det seriösa utmanare? I denna provning reser vi till bland annat England och Spanien i vårt sökande efter svaret på frågan.

  • 26 maj: Mousserande viner - en introduktion, 550 kr, John
    Mousserande viner tillverkas överallt i världen där vin odlas och framställs. Hur kommer bubblorna in i vinet? Vilka är de vanligaste sensoriska egenskaperna i ett mousserande vin? På denna provning förklarar vi olika sätt att göra mousserande vin på. Genom att prova ett urval av drycker lär vi oss urskilja olika typer av mousserande viner från olika områden och länder.

 

  • 12 nov: Belgisk öl - bland kloster och bondgårdar, 550 kr
    Belgien är ett litet land som gjort stort avtryck på ölvärlden. Landet har gett upphov till många ölstilar och de har kommit från kloster, landsbygden och städerna. Smaken på en stil kan skilja sig rejält från nästa. I andra länder har bryggare inspirerats och kopierat belgisk öl. Vad definierar de belgiska stilarna och hur har de uppkommit? Vi provar olika smaktyper och ställer oss frågan: går det att känna att ett öl kommer från ett kloster?

  • 1 dec: Julöl, 500kr
    Kom och prova årets julöl med oss! Vi ser flera nya stilar ta sig in bland den mer traditionella mörka lagern och vi kommer prova oss igenom hela spektrat. Stort fokus kommer ligga på hur vi kombinerar dessa med julens mat men även en del på tillverkning, ursprung och tradition!

  • 9 feb: Belgisk öl - bland kloster och bondgårdar, 550 kr, Pernilla
    Belgien är ett litet land som gjort stort avtryck på ölvärlden. Landet har gett upphov till många ölstilar och de har kommit från kloster, landsbygden och städerna. Smaken på en stil kan skilja sig rejält från nästa. I andra länder har bryggare inspirerats och kopierat belgisk öl. Vad definierar de belgiska stilarna och hur har de uppkommit? Vi provar olika smaktyper och ställer oss frågan: går det att känna att ett öl kommer från ett kloster?

  • 25 feb: Öl & ost, 650 kr, Pernilla
    Öl finns i otroligt många olika stilar och med sin stora variation i både beska och sötma så är detta en dryck som går att matcha väldigt bra med alla typer av ostar! Detta är även provningen för dig som vanligtvis inte är så förtjust i öl –det blir något helt annat när vi matchar ihop ölen med en bit ost. Ikväll kommer tycke och smak spela stor roll och vi hoppas att just du kommer gå härifrån med nya smakupplevelser!

  • 20 apr: Ölprovning med Rickard från ölstudion i Göteborg! 450 kr

 

  • 17 feb: Mörk rom & choklad, 650 kr, Elin
    Rom anses vara en av världens mest mytomspunna drycker. Följ med på en resa där vi lär oss vad som är sant och falskt om denna dryck samt smakar på olika varianter och stilar för att se vilket utbud världen har att ge. Varför fungerar choklad och rom bra ihop? Vi provar rommen till choklad av olika kakaohalt för att se vad som passar bäst. Fokus ligger på västindien. Välkommen!

  • 16 apr: Whisky - en introduktion, 600 kr, Pernilla
    Vad skiljer egentligen en maltwhisky från en blended? Vi diskuterar kring tillverkning och andra faktorer som påverkar hur den färdiga drycken kommer att smaka. Tillsammans går vi igenom provningsteknik och provar olika stilar för att hitta egna favoriter. Rökig eller inte rökig? Elegant eller rustik? Upptäck vad som passar just dig!

 

  • 18 nov: Spännande drycker och goda snacks – Unna daj! 600 kr
    Ibland behöver vi inte knevla till det med avancerad mat och långa menyer! Det finns otroliga snacks som tillsammans med rätt dryck skapar glittriga kombinationer. Snacksen kommer avgöra vad som passar bra till så ikväll provas allt från öl och cider till vin i olika färger och med olika grader av sötma! Detta är provningen för er som vill ha en avslappnad kväll där fokus ligger på att hitta förtjusande kombinationer, snacka och lyssna på lite svängiga bitar i bakgrunden.

  • 17 feb: Mörk rom & choklad, 650 kr, Elin
    Rom anses vara en av världens mest mytomspunna drycker. Följ med på en resa där vi lär oss vad som är sant och falskt om denna dryck samt smakar på olika varianter och stilar för att se vilket utbud världen har att ge. Varför fungerar choklad och rom bra ihop? Vi provar rommen till choklad av olika kakaohalt för att se vad som passar bäst. Fokus ligger på västindien. Välkommen!

  • 25 feb: Öl & ost, 650 kr, Pernilla
    Öl finns i otroligt många olika stilar och med sin stora variation i både beska och sötma så är detta en dryck som går att matcha väldigt bra med alla typer av ostar! Detta är även provningen för dig som vanligtvis inte är så förtjust i öl –det blir något helt annat när vi matchar ihop ölen med en bit ost. Ikväll kommer tycke och smak spela stor roll och vi hoppas att just du kommer gå härifrån med nya smakupplevelser!

  • 5 mar: Fössta tossdan i mass, 700 kr, John
    Vi firar denna viktiga högtidsdag med att äta prinsessbakelse och ta reda på vilken dryck som passar bäst till. Vi kommer prova allt från klassiska dessertviner till lite mer oväntade drycker och hoppas det ska finnas något för alla smaker. Välkomna att fira denna dag med oss!

  • 24 mar: Viner till påskens mat, 550 kr, Jonas
    Påsken är här och vi hittar passande viner till påskens tradionella men även vegetariska rätter. Men hur ska vi tänka beroende på typ av mat vi lagar. Varmt välkomna att prova vita och röda viner och snacka mat tillsammans med oss. Välkomna. OBS det serveras ingen mat, endast dryck.

  • 14 apr: Vita viner som passar till skaldjur, 600 kr, Pernilla
    (OBS inga skaldjur kommer provas)
    Krispigt, friskt och fullt av karaktär – den här kvällen fokuserar vi på vita viner som gör sig allra bäst ihop med havets smaker. Vi provar viner som hanterar sälta med elegans, lyfter fram umami utan att bli platta och klarar av både syra och sötma i maten. En kväll för dig som vill förstå mer om smakbalans och känna dig pricksäker nästa gång du ansvarar för dryck till skaldjurskvällen - varmt välkomna! 

  • 5 maj: Vita viner till vårens primörer, 550 kr, Jonas
    Nu är äntligen vårens primörer här. Hur tänker vi när vi väljer dryck till dessa? Vi provar oss igenom olika typer av vita viner såsom riesling o sauvignon blanc med flera druvor och pratar om hur vi bäst kombinerar dessa till de härliga primörer som kommer nu under denna årstid! OBS ingen mat kommer provas under denna kväll.

  • 19 maj: Rosé till grillat, 500 kr, Jonas
    OBS! Ingen mat provas. Sommaren är högtid för grillning. Vad passar till grillat? Under den här provningen kommer vi prata om olika typer av grillat och hur man kan tänka i kombinationen till olika roseer. Olika roseer kommer provas utifrån detta. Efter kvällen hoppas vi att ni hittat några nya alternativ att testa till det grillade i sommar!

  • 30 sep: Alkoholfritt, 350kr
    Här provar vi och diskuterar alkoholfria drycker. Vi passar samtidigt på och slår ett slag för våra mest hållbara drycker. Välkommen!

 

Boka dryckesprovning i Malmö

Du bokar genom att kontakta butiken på 040-12 08 64 eller besök oss i butiken på Hansa, Malmborgsgatan 6. Provningarna börjar kl 19.00.

Provning för grupper i Malmö

I våra dryckesprovningsbutiker går det också att boka för privata sällskap, från 14 till 24 personer. Antingen väljer ni ett tema från vårt provningsschema eller så föreslår ni ett eget. Hör av dig till butiken så hjälper de till med planering och upplägg.

Om våra provningar

Provningarna sker på vardagar efter butiken har stängt. En provning tar en och en halv till två timmar. Provningarna har olika teman – från att lära sig grunderna till mer exklusiva provningar med unika drycker. 

Antalet drycker varierar från 4–8 beroende på tema. Desto fler glas desto mindre dryck i glasen då vi bara får servera en viss mängd vid varje provning.

Här kan du läsa mer om våra dryckesprovningar.

Avbokning

Du behöver avboka senast tre arbetsdagar innan provningen för att du ska kunna få tillbaka dina pengar. Visa upp kvitto eller gåvokort så återbetalar vi dig senast två veckor efter den tänkta provningen. 

Att tänka på inför provning hos oss

Våra försäljningsregler gäller även vid provning. Du måste vara 20 år och inte vara märkbart påverkad. För bästa sensoriska upplevelse undvik starka dofter, som exempelvis parfym. Meddela oss gärna eventuella allergier vid bokningen.

Inför provningarna gör varje handledare ett noga urval för att pedagogiskt skapa roliga och lärorika provningar. Det gör att varje provning är unik. Läs mer om de olika typerna av provningar och villkoren för våra provningar.