Avsändare – Till startsidan
StartVinVinprovning

Vinprovning på Systembolaget

Vinprovning på Systembolaget

Kunskap & Inspiration

Vinprovning på Systembolaget

Höstens provningar är nu släppta. Vår kunniga personal håller dryckesprovningarna efter att butikerna har stängt. Kolla i listan nedan vilka butiker som har dryckesprovningar på din ort.

Provningarna sker på vardagar efter stängningsdags. En provning tar en och en halv till två timmar och vi har olika typer av teman – allt från att lära sig grunderna till mer exklusiva provningar. Du måste ha fyllt 20 år.

Innehåll på sidan

Boka provning
Boka grupprovning
Avboka
Butiker med provningar

Vill du hellre gå på öl- eller spritprovning?

 

Boka plats

Du köper biljetterna i förväg i valfri butik och behöver vara 20 år eller äldre för att delta. Är ni ett större sällskap går det bra att boka en privat provning.

För att boka plats eller få mer information, kontakta eller besök gärna någon av provningsbutikerna. Telefonnummer till butikerna finns under respektive butiks provningsschema.

Provning för grupper

Vi ordnar privata provningar om ni är minst 14 personer. Antingen väljer ni ett tema från vårt provningsschema eller så föreslår ni ett eget. Hör av dig och berätta om era idéer så anpassar vi upplägget efter ert intresse och vad som går att lösa praktiskt.

Avbokning

Ibland får man förhinder. Inget konstigt med det men du behöver förstås höra av dig till butiken eller vår kundtjänst. Visa upp kvitto eller gåvokort så återbetalar vi dig senast två veckor efter provningen. Du behöver avboka senast tre arbetsdagar innan provningen för att du ska kunna få tillbaka dina pengar. 

Alla våra butiker med vinprovningar